Aanmelden vrijwilliger

Om Loeren bij de Boeren tot een succes te maken, zijn we op zoek naar zo’n 60 vrijwilligers. Lijkt het je leuk om tijdens het festival onze crew te komen versterken? Dan zijn we op zoek naar jou! Als vrijwilliger van Loeren bij de Boeren heb je een erg leuke dag, doe je (werk)ervaring op, werk je samen met een fijn team mensen, krijg je een festival T-shirt en eten en drinken tijdens je dienst. Daarnaast ontvang je een gratis festivalticket zodat je voor of na je dienst het festival kan bezoeken. Voor alle functies, behalve die van opbouw, is het belangrijk dat je tijdens het festival op 8 juli beschikbaar bent. Diensten duren 4 tot 8 uur. Zie onder het aanmeldformulier meer informatie over de verschillende functies.

 

Aanmeldformulier

Wil je ons helpen met dit leuke festival? Vul hieronder je gegevens in!

Functies:
KassaHorecaSfeerbeheerCrewcateringChauffeursFlexerKinderkunst vrijwilligerBouw/Aankleding (twee dagen beschikbaar van 2 t/m 7 juli)Afbouw (9 en 10 juli)
Beschikbaar:
Opbouw: maandag 2 juliDinsdag 3 juliWoensdag 4 juliDonderdag 5 juliVrijdag 6 juliZaterdag 7 juliZondag 8 juli Loeren bij de Boeren!Maandag 9 juliDinsdag 10 juli

We zoeken vrijwilligers in de volgende functies:

Kassa
Als kassavrijwilliger geef je de bezoekers van Loeren bij de Boeren een warm welkom. Je verkoopt kaarten voor het festival en munten voor eten en drinken. Ben je een Multitasker? Kies dan voor dit team!

Horeca (18+) 
Horecatijger? Kom dan biertjes tappen! Als barmedewerker zorg jij ervoor dat bezoekers worden voorzien van een drankje en help je mee met de op- en afbouw van de bar. Horeca ervaring is een pré.

Sfeerbeheer 
Je verwelkomt bezoekers, controleert polsbandjes, begeleidt publiek en beantwoord vragen. Sfeerbeheer is erg gevarieerd!

Crewcatering
Als vrijwilliger bij de crewcatering zorg je ervoor dat alle vrijwilligers genoeg te eten en te drinken krijgen. De liefde van een festivalorganisatie gaat immers door de maag.

Flexer
Ben je flexibel en hou je van dynamisch werk? Kom dan het flexteam versterken! Als flexmedewerker sta je stand-by om je collega’s uit de diverse vrijwilligersteams te ondersteunen.

Chauffeurs
Alle bezoekers die met de auto komen, worden per golfkarretje/treintje/busje naar het festivalterrein vervoerd. Wanneer je voor dit team kiest, rijd jij het publiek rond!

Kinderkunstvrijwilliger
Voor onze jonge bezoekers worden stoere kinderactiviteiten georganiseerd. Lijkt het je leuk kinderen te helpen bij hun ontdekkingstocht op de boerderij? Geef je dan op als kinderkunstvrijwilliger.

Bouw & aankleding
Het terrein wordt natuurlijk niet zomaar omgetoverd tot festivallocatie. Wil je weten hoe dit tot stand komt? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het team bouw/ aankleding en ondersteun het bouwteam. Het is belangrijk dat je minimaal twee dagen beschikbaar bent van 2 t/m 7 juli.

Afbouw
Om de mooie omgeving in haar eer te herstellen moet er natuurlijk worden afgebouwd. Ben jij beschikbaar op maandag 9 juli en dinsdag 10 juli? Meld je dan aan als afbouwer!