Laatste informatie voor festivalgangers

Morgen, zondag 8 juli, vindt de vierde editie van Loeren bij de Boeren plaats. Wij hebben er onwijs veel zin in! In dit nieuwsbericht vind je alle belangrijke informatie, zodat je morgen optimaal kunt genieten van het festival.

Het festival vindt plaats van 12.00 tot 22.30 uur. Van 12.00 tot 19.00 uur kunnen de jongste festivalgangers genieten van het kinderprogramma. Van 12.00 tot 22.00 uur zijn de kunstprojecten te bewonderen in de kersenboomgaard. Lekkere maaltijden, kersen, hapjes en snacks zijn verkrijgbaar bij de verschillende Rollende Keukens. Via deze link tref je alvast het digitale programmaboekje. Je ontvangt bij binnenkomst de gedrukte versie.

Pin-only
Op het festival betaal je met munten. Deze zijn te koop bij de muntenkassa’s en kosten € 2,50 per stuk.
Let op: Loeren bij de Boeren is een pin-only festival, vergeet dus niet je pinpas mee te nemen.

Kaarten inwisselen voor entreebandje
Wissel je (e)ticket(s) in voor een entreebandje aan de kassa bij de ingang. Met je entreebandje heb je toegang tot het festivalterrein en alle voorstellingen en activiteiten.

Weersvoorspelling
Morgen belooft een prachtige festivaldag te worden; een zonnetje, droog en rond de 24 graden. Het terrein heeft voldoende bestaande en gecreëerde schaduwplekken, daarnaast is er een gratis watertappunt aanwezig. ’s Avonds wordt het iets frisser, dus neem een vestje of jas mee.

BEREIKBAARHEID

Adres
Boer Vernooij (hoofdlocatie): Beusichemseweg 32 in ’t Goy
Landgoed Wickenburgh: Wickenburghseweg 17 in ‘t Goy

Fiets
‘t Goy ligt in een prachtige omgeving, kom daarom op de fiets naar het festival! Parkeer je fiets bij boer Vernooij. Vanaf Boer Vernooij is Landgoed Wickenburgh gemakkelijk met de fiets of eventueel lopend te bereiken.

Openbaar vervoer
Op zondag rijden er geen bussen naar ‘t Goy. Tip: huur een OV-fiets op station Houten of Houten Castellum. Vanaf beide stations ben je binnen 15 minuten op het festival.

Auto
Er is beperkt gelegenheid om de auto te parkeren. Kom je toch met de auto, parkeer dan tegenover de Rooy Transport, Beusichemseweg 58. Parkeren kost € 5,00 per auto. Er wordt voor pendelvervoer naar het festivalterrein gezorgd.

Social Media
Laat je vrienden en familie weten dat je naar Loeren bij de Boeren gaat en zet jezelf op ‘aanwezig’ bij ons Facebookevenement! En volg je onze Facebookpagina al?
 
We kijken uit naar je komst, tot morgen!

Terug naar nieuws overzicht