Programma Loeren bij de Boeren in het klein

Loeren bij de Boeren met duizenden bezoekers zit er dit jaar niet in. Maar met een aantal artiesten die geprogrammeerd stonden, maken we er op 3 en 4 juli een Loeren bij de Boeren in het klein van. Minstens zo sfeervol en natuurlijk in de kersenboomgaard van boer Vernooij!

๐—ข๐—ฝ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฏ ๐—ท๐˜‚๐—น๐—ถ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ:

A.ROSE
Het eerste project van de Britse zangeres Anna-Rose Clayton en met haar Amsterdamse vrienden. De drie vrouwen en รฉรฉn heer maken samen eigentijdse, rauwe electropop. Aanstekelijk en dansbaar, maar ook edgy en met zelfbewuste teksten.

Waltzburg
Dit Nijmeegse vijftal maakt eigenzinnige indiepop, gelaagde en energieke songs met een optimistische ondertoon. De band werd na oprichting al snel opgepikt door 3FM: Waltzburg werd omgedoopt tot 3FM Talent en hun singles โ€˜Gotorโ€™ en โ€˜Cleoโ€™ zijn vaak op de zender te beluisteren.

๐—ข๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฐ ๐—ท๐˜‚๐—น๐—ถ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป:

Tim Dawn
Deze Utrechtse singer-songwriter veroverde twee NPO Radio2 TopSongs met โ€˜Walking On A Wireโ€™ en โ€˜Bite The Bulletโ€™ en werd uitgeroepen tot 3FM Talent. Eind 2020 brak hij definief door met zijn hit โ€˜To Love Somebodyโ€™. Op Noorderslag liet hij even zien waarom hij door AD werd getipt als hรฉt muziektalent voor 2021.

Lucas Hamming
Deze singer-songwriter, acteur, musicalacteur en rockartiest stond op Pinkpop, speelde een uitverkocht Paradiso plat en bracht 2 albums uit. Na een ‘theater-tussenjaar’ keert Lucas weer terug naar zijn muziek. Dat kan niemand zijn ontgaan met de release van de track Falling.

Loeren bij de Boeren in het klein is onderdeel van het programma ‘Buiten Spelen’. Klik HIER voor meer info en kaartverkoop!

Deel op: